Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden over het geleverde produkt? Dat is vervelend voor u en lossen we graag op. Voor het retourneren van uw bestelling vragen we u vriendelijk contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via onze klantendienst 0320 200 400 of per mail naar info@tuinplaats.nl. U ontvangt dan van ons via e-mail een retourdocument dat volledig ingevuld kunt toevoegen aan de retourzending. Retourzendingen zonder volledig ingevuld retourdocument en kopie factuur/pakbon worden niet in behandeling genomen.

Retourneren pakket

U kunt de goederen, voldoende gefrankeerd, retour sturen in de zo oorspronkelijk mogelijke verpakking. Voeg de kopie factuur/pakbon en het volledig ingevulde retourdocument toe. Goederen dienen binnen 14 dagen na aankoop retour gestuurd te worden. Het retouradres verstrekken we u nadat u melding heeft gemaakt van uw verzoek te retourneren. Na ontvangst van de goederen wordt uw retourzending in behandeling genomen en wordt u bericht over de verdere afhandeling. 

Retourneren pallet
U kunt de pallet zelf retourneren. Voeg de kopie factuur/pakbon en het volledig ingevulde retourdocument toe. Wij adviseren u echter om de pallet door ons retour te laten halen. U kunt het retourbedrag dan aanvragen via info@tuinplaats.nl of telefonisch via 0320 200 400. Voeg ook hier de kopie factuur/pakbon en het volledig ingevulde retourdocument toe. Goederen dienen binnen 14 dagen na levering retour gestuurd te worden of er dient binnen 14 dagen na levering melding gemaakt te zijn van retourzending. Na ontvangst van de goederen wordt uw retourzending in behandeling genomen en wordt u bericht over de verdere afhandeling. Eventuele vergoeding van het aankoopbedrag vindt binnen 14 dagen plaats.
 
Voor specifieke retourvoorwaarden verwijzen wij u naar onze leveringsvoorwaarden.