Worteldoek gebruikt u onder de siergrind of siersplit laag, op deze manier wordt onkruidgroei van onderaf tegengegaan. Ook wordt worteldoek gebruikt voor het scheiden van grond en zandlagen zodat deze niet kunnen mengen. Wit worteldoek is een relatief nieuwe kleur, het wordt toegepast onder de lichtere grind en splitsoorten.

Worteldoek kopen houdt uw grind schoon

Tip; om uw worteldoek netjes vlak en strak neer te leggen, en te laten liggen, kunt u grondpennen meebestellen. Als u 1 grondpen per m2 rekent heeft u voldoende om het worteldoek strak te houden. 

Alle prijzen voor worteldoek zijn incl. 21% BTW en incl.gratis bezorgen in heel Nederland.

Er zijn geen producten in deze categorie.

 

Siergrindwinkel.nl heeft ruime ervaring met het bezorgen van zware produkten bij u aan huis. Zo weten we door onze logistieke expertise wat wel en wat niet kan. Hebben we de beschikking over het juiste en passende materieel en kennen onze chauffeurs de plaatselijke omstandigheden.  

U kunt het worteldoek eenvoudig met uw siergrind of siersplit meebestellen. Om de bigbags met siergrind en kiezel zo goed mogelijk te plaatsen worden deze op een wegwerppallet met een zogenaamde pompwagen of Kooi-Aap meeneem heftruck bij u geleverd.

Op de pallet en bigbag zit geen statiegeld, deze hoeven dus niet naar ons retour.

Kijk ook eens naar onze grindplaten!