Siergrindwinkel bezorgd zand in big bags door heel Nederland. Zo zijn er verschillende soorten zand in ons assortiment verkrijgbaar. Voor aanvullen en algemeen gebruik is een big bag zand prima. Voor het ophogen gebruikt u ophoogzand, voor een stevige laag onder bestrating of siergrind gebruikt u straatzand en voor het afstrooien van uw bestrating of als toplaag onder bestrating gebruikt u brekerzand.

Zand kopen en gratis laten bezorgen in heel Nederland

Zand is ideaal voor een goede ondergrond met bestrating of voor aan te leggen grindpad, grind oprit en kiezel oprit.

Siergrindwinkel.nl levert een zeer uitgebreid assortiment soorten zand in handige big bags. Afhankelijk van de zandsoort in big bags van 750 en 1500 kg. Tevens vindt u meebestelartikelen zoals worteldoek, grindplaten en grind in ons complete assortiment. Eenvoudig zand online bestellen en op elke werkdag naar keuze laten bezorgen dat is Siergrindwinkel.nl

Alle prijzen voor zand zijn incl. 21% BTW en gratis bezorgen in heel Nederland

Er zijn geen producten in deze categorie.

Siergrindwinkel.nl heeft ruime ervaring met het bezorgen van zand, straatzand, ophoogzand en brekerzand in bigbags bij u aan huis. Zo weten we door onze logistieke expertise wat wel en wat niet kan. Hebben we de beschikking over het juiste en passende materieel en kennen onze chauffeurs de plaatselijke omstandigheden.  

Om de bigbags met zand zo goed mogelijk te plaatsen worden deze op een wegwerppallet met een zogenaamde pompwagen geleverd. (uitgezonderd de 1500 kg. bigbags of een combinatie met 1500 kg. bigbags. Deze worden met een meeneemheftruck bij u bezorgd).

Op de pallet en big bag zit geen statiegeld, deze hoeven dus niet naar ons retour.

Tip!  Gebruik worteldoek of grindplaten onder uw siergrind