Grind thuisbezorgen

Tuinplaats heeft verschillende webshops met tuinmaterialen. We vinden het leuk om juist die produkten te leveren die "logistiek lastig" zijn. Zware grote tuinmaterialen op pallets of in volumetransport? Tuinplaats heeft ruim 15 jaar ervaring met het bezorgen van tuinmaterialen bij u thuis.

Let op!  Uw adres dient bereikbaar te zijn voor grote vrachtwagens. Zijn er beperkingen in gewicht en/of afmetingen naar uw adres en kan niet geleverd worden dan is dat geen reden voor kosteloze retourname maar gelden de retourvoorwaarden. Twijfels over de bereikbaarheid? Neem dan contact met ons op.

Onze producten worden standaard op de stoep afgeleverd. Plaatsing in uw tuin is vaak niet mogelijk en gebeurt in overleg met de chauffeur en valt onder uw verantwoordelijkheid. Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening. Bij vakantieparken, appartementen enz. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond. Het niet op de gewenste plek kunnen plaatsen is geen reden voor het kosteloos retour nemen, in dat geval gelden de retourvoorwaarden.

Korte levertijden, levering uit voorraad en we bezorgen op afspraak! En dat is best wel uniek te noemen. U kiest zelf de gewenste bezorgdatum waarop we uw bestelling bij u thuis kunnen bezorgen. Uiteraard ontvangt u indien mogelijk en bekend voorafgaand een verwacht levertijdstip.

Alle prijzen op Siegrindwinkel.nl zijn inclusief BTW.