KEUZEHULP SGW

Bij siergrindwinkel.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment met verschillende soorten grind en siersplit, maar wat is eigenlijk het verschil en hoe kiest u de soort die u wilt? Hiervoor hebben we een handige keuzehulp gemaakt. Kies voor Siergrind of Siersplit en vervolgens maakt u de keuze welke kleur. Vervolgens krijgt u direct de beschikbare soorten te zien. Gemakkelijk, snel en handig.

Siergrind

Siergrind wordt gewonnen in rivieren en heeft door het slijten in het water een veelal ronde vorm. Daarnaast worden sommige grindsoorten in speciale trommels rond gemaakt. Door de stenen geruime tijd tegen elkaar aan te laten rollen worden ze vanzelf rond en glad.  Siergrind is in verschillende maten en kleuren beschikbaar en geschikt voor “halfverharding” en decoratie.

Voordelen Siergrind; Weinig gevoelig voor groene aanslag, meer geluid met betreden (inbraak preventie), laat snel regenwater door, exclusievere soorten in kleur en vorm, comfortabeler met betreden.

 

Kiest u voor Siergrind? Klik dan hieronder op de kleur van uw keuze en zie de beschikbare soorten in uw kleur

      Wit Geel tinten              Blauw Grijs tinten          Rood Bruin tinten         Gemengde tinten

 

Siersplit

Siersplit wordt gewonnen in zogenaamde groeves, eigenlijk is het “gespleten” breuksteen vandaar de naam split. Door de hoekige vorm van het materiaal zal het minder bewegen t.o.v. elkaar. Het geeft dus een stabielere laag  dan met grind, en is derhalve geschikt voor “halfverharding” en decoratie.

Voordelen Siersplit; stabieler dan grind (makkelijker lopen of rijden), ruime keuze in verschillende kleuren en maten, voordeliger per m2.

 

Kiest u voor Siersplit? Klik dan hieronder op de kleur van uw keuze en zie de beschikbare soorten in uw kleur

      Wit Geel tinten              Blauw Grijs tinten          Rood Bruin tinten         Gemengde tinten