Breuksteen klein

Breuksteen wordt over de hele wereld gedolven of geproduceerd. Door de vorm en/of kleur geeft breuksteen een extra dimensie aan de inrichting van uw tuin. Denk bijvoorbeeld bij het maken van schanskorf of bij de afwerking van uw tuin kleine breuksteen. Hier vindt u breuksteen die grover is dan siersplit en fijner dan de grote breuksteen.

Breuksteen klein kopen en laten thuisbezorgen elke werkdag naar keuze

Siergrindwinkel.nl levert een zeer uitgebreid assortiment breuksteen in big bags of in handige minigazen. Afhankelijk van de breuksteen soort in big bags van 500, 1000 en 1500kg. en in handige (mini) gazen van ca. 500 tot 1500 kg. (soort afhankelijk, zie de beschikbare opties bij uw gewenste artikel).

Alle prijzen voor klein breuksteen zijn incl. 21% BTW.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Siergrindwinkel.nl heeft ruime ervaring met het bezorgen van bigbags en minigazen breuksteen bij u aan huis. Zo weten we door onze logistieke expertise wat wel en wat niet kan. Hebben we de beschikking over het juiste en passende materieel en kennen onze chauffeurs de plaatselijke omstandigheden.  

Om de minigazen en bigbags met breuksteen zo goed mogelijk te plaatsen worden deze op een wegwerppallet met een zogenaamde transpallet bij u geleverd.

Op de minigaas, evt. bigbag en pallet zit geen statiegeld, deze hoeven dus niet naar ons retour.

Op zoek naar groter breuksteen? Kijk dan eens naar ons assortiment groot breuksteen.