Siergrind

Siergrind is afkomstig uit vast gesteente. Door erosie zijn grote brokken gesteente verkleind waarna het vervolgens door jarenlange afslijting door water in rivieren de zo kenmerkende ronde vorm van siergrind heeft gekregen.

Siergrind kopen en laten thuisbezorgen op elke werkdag naar keuze.

Siergrind is ideaal voor een onderhoudsvrije tuin met tuingrind of voor aan te leggen grindpad, grind oprit en kiezel oprit. Siergrindwinkel.nl levert een zeer uitgebreid assortiment soorten grind in handige big bags. Afhankelijk van de siergrind soort in big bags van 500, 1000 en 1500 kg. Eenvoudig grind online bestellen en op elke werkdag naar keuze laten bezorgen dat is Siergrindwinkel.nl

Alle prijzen voor siergrind zijn incl. 21% BTW.

Siergrindwinkel.nl heeft ruime ervaring met het bezorgen van siergrind in bigbags bij u aan huis. Zo weten we door onze logistieke expertise wat wel en wat niet kan. Hebben we de beschikking over het juiste en passende materieel en kennen onze chauffeurs de plaatselijke omstandigheden. Om de bigbags met siergrind zo goed mogelijk te plaatsen worden deze op een wegwerppallet met een zogenaamde pompwagen geleverd. Op de pallet en big bag zit geen statiegeld, deze hoeven dus niet naar ons retour.

Kijk ook eens naar ons assortiment sierkeien!