Grindplaten zijn kunststof platen met een honingraatprofiel, die steeds vaker worden gebruikt onder siergrind en siersplit.  Grindplaten hebben een afmeting van 80 x 120 cm. (1 m2 per plaat) en zijn verkrijgbaar in verschillende dikte voor lichte en zware toepassingen. Standaard zijn al onze grindplaten voorzien van worteldoek. Eenvoudig aan elkaar te leggen en evt. makkelijk op maat te zagen.

Grindplaten kopen houdt uw grind vlak en strak

Grindplaten winnen de laatste jaren sterk aan populariteit! Het gebruik van grindplaten of splitplaat heeft namelijk vele voordelen: Uw grind oprit wordt stabiel, spoorvrij, onderhoudsarm en het geheel kan flink belast worden. Handig om over te lopen of te fietsen, u zakt niet meer in een losse laag siergrind of siersplit.

Alle prijzen voor grindplaten zijn incl. 21% BTW.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Siergrindwinkel.nl heeft ruime ervaring met het bezorgen van zware produkten bij u aan huis. Zo weten we door onze logistieke expertise wat wel en wat niet kan. Hebben we de beschikking over het juiste en passende materieel en kennen onze chauffeurs de plaatselijke omstandigheden.  

U kunt de grindplaten eenvoudig met uw siergrind of siersplit meebestellen. Om de bigbags met siergrind en kiezel zo goed mogelijk te plaatsen worden deze op een wegwerppallet met een zogenaamde pompwagen of kooiaap meeneemheftruck bij u geleverd.

Op de pallet en bigbag zit geen statiegeld, deze hoeven dus niet naar ons retour.

Als u de grindplaten apart besteld in kleinere hoeveelheden worden deze geleverd met PostNL.

Op zoek naar siergrind? Kijk dan eens in de categorie siergrind!